Monday, August 27, 2012

Kolay Mantı Tarifi


Yorum Yok








Malzemeler:



Hamuru için:



2,5 su bardağı un,

1 paket kabartma tozu,

1 paket vanilin,

1,5 çay bardağı toz şeker,

1 yumurta beyazı,

1 limonun kabuğu rendesi,

150 gr tereyağı ya da margarin



Üzeri için:



1 su bardağı pudra şekeri

2 yemek kaşığı süt

re...




Tag: kurabiye-tarifleri, kurabiyelere-sekil-vermek, renkli-kurabiyeler, yildiz-kurabiye




Yorum Yok








Malzemeler:



yarım kilo haşlanmış kuru fasulye,

1 adet kuru soğan,

250 gram kuşbaşı et,

1 yemek kaşığı domates salçası ya da 4 adet domates

3 yemek kaşığı zeytinyağı,

1 tatlı kaşığı tuz,

Sıcak su



Yapılışı:



Öncelikle kuşbaşı etlerimizi ve so...




Tag: etli-kurufasulye, kuru-fasulye-nasil-yapilir, kuru-fasulye-ne-kadar-haslanmali, kuru-fasulye-tarifi




Yorum Yok




Merhabalar, geçtiğimiz günlerde sitemizde ürün denemelerine başlayacağımızdan bahsetmiştik.Bunun üzerine ben de sizlere dün denediğim Pınar Milföy Hamuru hakkındaki görüşlerimi aktarmak istedim. Öncelikle milföy ile pufidik bir börek yapmak istedim. Oldukça basit iki köşesin...




Tag: milfoy-hamuru, milfoy-hamuru-ile-borek, pinar-milfoy-hamuru, pinar-milfoy-hamuru-lezzeti




Yorum Yok






Malzemeler:

1 kilo Pancar

3 diş sarımsak

1 tatlı kaşığı tuz

Yarım su bardağı sirke

Su

Yapılışı:

Öncelikle pancarlarımızı yıkayıp patates gibi haşlıyoruz. daha sonra haşlanan pancarları soyup yuvarlak ya da küp şeklinde bir kaba ya da uzun süre saklayacaksanız ağ...




Tag: kirmizi-pancar, pancar-tursusu, pancar-tursusu-nasil-yapilir, tursu-nasil-yapilir, tursu-tarifi




Yorum Yok






Malzemeler:





3 adet patlıcan (közlemelik)

1 diş sarımsak

Yoğurt



Yapılışı:



Patlıcanlarımızın üzerine bıçakla küçük delikler açıyoruz. 2-3 tane yeterli olacaktır.

Daha sonra yağlı kağıt serdiğimiz bir fırın tepsisinde fırında yaklaşık 20 dakika kad...




Tag: firinda-patlican, patlican-kozleme, yogurtlu-patlican-ezme

No comments:

Post a Comment